Karlskrona från sin bästa sida

I kvarteret Nordstjärnan på Möllebacksgränd kommer CA Fastigheter att uppföra en kvalitativ byggnad innehållande 18 välplanerade lägenheter med generösa balkonger. Högst upp finns ”kronan på verket”, ett penthouse, som likt många av de övriga lägenheterna, har utsikt över hela Karlskrona!

Från en redan upphöjd position på Möllebacken, sträcker sig byggnaden sju våningsplan upp mot himlen med utblickar över Karlskronas takåsar och skärgård. Nordstjärnan erbjuder ett boende som annars kanske mest förekommer i de större städerna. En stram, samtida arkitektur med genomgående kvalitativa materialval är vad bostadsrättsinnehavarna kan vänta sig. Samtliga bostäder har garageplats i fastigheten varifrån man tar hissen upp till bostaden.

Att bo i Nordstjärnan kommer vara att uppleva staden från sin bästa sida. Det är nära till allt och man kan njuta av både folkliv, service, takåsar och sjöfart från första parkett. Nordstjärnan är en byggnad som sträcker på sig stolt mellan historia och framtid, precis som Karlskrona.

Byggnationen beräknas ta 15 månader med preliminär start under hösten 2015.

Mer information om Nordstjärnan kommer att publiceras kontinuerligt på denna sidan.