Området

Här kan ni se närliggande saker till lägenheterna.

Du kan klicka på markeringarna för att få mer information om varje plats.

ICA Supermarket

Vardag eller fest? Vi har det du behöver. I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. I vår charkavdelning hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, mys eller fest. Vi ses i butiken!

ICA Supermarket

Karlskrona Konsthall

Här i Karlskrona konsthall finner du en utställningshall med konstutställningar och en multifunktionslokal, Salongen, som används för olika evenemang; teater, musik, dans, events, seminarium m.m.

Karlskrona Konsthall

Marinmuseumet

Museet har anor sedan 1752 och här berättas den svenska marinens historia.

Mitt i den historiska miljön på ön Stumholmen i Karlskrona sträcker sig Marinmuseums vackra och omtalade byggnad på en pir ut i vattnet. Här har både stora och små chansen att uppleva den svenska marinens händelserika historia på en plats som i flera hundra år tillhört försvarsmakten.

Marinmuseumet

Wachtmeister Galleria

Wachtmeister Galleria är ett välbesökt köpcentrum i centrala Karlskrona. Köpcentrumet är Karlskronas naturliga mötesplats och en perfekt plats för shopping.

Köpcentrumet har ett 30-tal butiker. Här finns klädbutiker, skönhetsshoppar, skobutiker, smycken, hälsoprodukter, mode, sport och mycket annat.

Utöver de vanliga butikerna finns systembolag, Swedbank, optiker, livsmedelsbutik och ett trevligt Café.

Wachtmeister Galleria

Trefaldighetskyrkan

Trefaldighetskyrkan i Karlskrona är belägen söder om Stortorget i stadens mitt och är ritad av Nicodemus Tessin d.y. Kyrkan är en åttakantig centralkyrka med kupoltak och mot torget visar den upp en mäktig portik med fyra kolonner. — Stilen, främst kupolen, har Pantheon i Rom som uppenbar förebild. Kyrkan tillhör Karlskrona stadsförsamling.

Trefaldighetskyrkan

Biostaden

Biostaden

Glassiären

Välbesökt glassbar i centrala Karlskrona. Här får du mycket glass för pengarna. Strutarna är hemgjorda och gräddas vid ingången till glassbaren. Serverar även mjukglass.

Glassiären

Törnströmska gymnasiet

Törnströmska gymnasiet

Törnströmska gymnasiet